Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul 1:54 2016. Genul: Drama, Sport.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film 1:54 2016

La vârsta de 16 ani, Tim este un tânăr inteligent, dar timid, care are o abilitate naturală pentru atletism. Ultimii patru ani au fost grei pentru el din cauza lui Jeff și a echipei sale. Fiind în ultimul an de liceu, Tim s-a săturat să se simtă ca un nimic și vrea să strălucească. Se hotărăște să-i țină piept lui Jeff câștigând proba de 800 de metri la care Jeff era campion. Dar, dincolo de competiție și rivalitate, un secret provoacă haos. Lui Pierre, tatăl lui, care încearcă să înțeleagă ce se întâmplă și domnului Sullivan, antrenorul lui care vrea să-l ajute, Tim le spune: “Există două modalități prin care îți poți rezolva problemele. Fie taci și nu faci nimic. Sau taci și te ocupi de probleme singur. Eu aleg a două modalitate.”

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul 1:54 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
N/A
Nazgul
09.02.2018 / 08:05:06 1.54 (2016) TVRip
Română
Comentarii: 0