Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul A Princess for Christmas 2011. Genul: Comedy, Drama, Family, Romance.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film A Princess for Christmas 2011 ( Crăciun La Castlebury Hall (O printesa pentru Craciun) )

A Princess for Christmas 2011 ( Crăciun La Castlebury Hall (O printesa pentru Craciun) ) 3 Decembrie 2011

Gen(uri) Comedy Drama Family Romance
Regizor(i) Michael Damian
Staruri Katie McGrath Roger Moore Sam Heughan Travis Turner Leilah de Meza
Cuvinte-cheie Christmas Castle Prince Theft Butler
Rezumat: Crăciunul se apropie şi Jules Daly din Buffalo, Wyoming, încearcă din răsputeri să creeze o atmosferă de sărbătoare pentru cei doi copii ai surorii sale, al căror tutore este. Dar îşi pierde slujba chiar înaintea sărbătorilor şi misiunea ei devine imposibilă. Salvarea vine de la Ducele de Castlebury, nimeni altul decât bunicul copiilor. Ducele, deloc prietenos şi nici pe departe copleşit de spiritul Crăciunului, îi invită, mai mult din obligaţie, pentru a-şi cunoaşte nepoţii, la castelul său din Europa. Este o lume complet nouă pentru familia americană, care descoperă palatul, dar şi împrejurimile şi obiceiurile locului. În paşi de vals şi printre fulgi de zăpadă, Jules îl cucereşte, fără voia sa, pe fiul Ducelui, prinţul Ashton, care este logodit, neoficial, ce-i drept, cu o domnişoară simandicoasă cu nume interminabil.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul A Princess for Christmas 2011 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0