Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul And Starring Pancho Villa as Himself 2003. Genul: Biography, Drama, History, War, Western.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film And Starring Pancho Villa as Himself 2003 ( În rolul principal Pancho Villa )

And Starring Pancho Villa as Himself 2003 ( În rolul principal Pancho Villa ) 7 Septembrie 2003

Gen(uri) Biography Drama History War Western
Regizor(i) Bruce Beresford
Staruri Antonio Banderas Eion Bailey Alan Arkin Jim Broadbent Matt Day
Cuvinte-cheie subtitrare And Starring Pancho Villa as Himself 2003 And Starring Pancho Villa as Himself 2003 sub
Ne aflăm în anul 1914: în timp ce războiul de rebeliune al lui Villa împotriva forțelor lui Huerta se apropie de un deznodământ nefericit, acestuia îi vine o idee genială pentru a-și finanța cruciadele. De fapt, ideea îi este servită pe tavă: legendarii regizori americani D.W Griffith și Harry Aiken, pe vremea aceea ocupați cu lucrul la pelicula “Nașterea unei națiuni”, îl abordează pe Villa cu o cerere de a le vinde drepturile de autor asupra revoluției. Acționând ca reprezentantul legal al lui Griffith și Aiken, asistentul de regie Frank Thayer se înhăitează cu liderul rebel care începe să regizeze de bunăvoie filmul campaniei sale, ducând totul la asemenea extreme încât să amâne execuțiile în masă pentru prima ora a dimineții, pentru ca operatorii să nu "piardă soarele”. În cele din urmă, visele lui Villa la gloria cinematografică sunt spulberate: publicul american, ațâțat de câteva grupuri de interese, se întoarce împotriva lui Pancho și a cauzei sale nobile.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul And Starring Pancho Villa as Himself 2003 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
MONICA REU
Neoh
01.12.2017 / 19:24:29 And Starring Pancho Villa as Himself (2003) TVRip
Română
Comentarii: 0