Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Arrowhead 2016. Genul: Action, Adventure, SF.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Arrowhead 2016 ( Varf de sageata )

Arrowhead 2016 ( Varf de sageata ) 9 Iunie 2016

Gen(uri) Action Adventure SF
Regizor(i) Jesse O'Brien
Staruri Aleisha Rose Christopher Kirby Shaun Micallef Dan Mor Jak Wyld
Cuvinte-cheie Arrowhead 2016 online subtitrat subtitrare Arrowhead 2016
Kye Cortland este un prizonier de război. El îl impresionează pe comandantul Tobias Hatch, şi i se ofera o ocazie pentru libertate. Mutilat şi inconştient, Kye se trezeşte în prezenţa liderului rebelilor, enigmaticul Tobias Hatch, care îi promite salvarea tatalui lui Kye din închisoare, în cazul în care Kye zboară la bordul navei spaţiale. Kye este de acord cu misiunea, dar devine naufragiat pe o lună deşertică, atunci când nava sa, Arrowhead, se prabuşeşte. Kye se adaptează instantaneu la atmosfera lunii, iar timpul şi spaţiul sfidează noţiunile ştiinţifice când prezenţa unei forme de viaţă, potenţial periculoasă, devine evidentă…

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Arrowhead 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 3
23.06.2018 / 12:36:07 bulb

nici după 2 ani de cand a ieșit filmul nu apare sub??????

25.06.2018 / 13:51:56 Neoh

Sunt filme din 1950 ce nu au subtitrari in romana nici acum. :) Criteriul pentru care este sau nu este un film tradus nu tine cont de vechime. Cand va aparea cumva o subtitrare la acest film, o vom pasta si noi.