Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Asphalte 2015. Genul: Comedy, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Asphalte 2015

Asphalte 2015 07 Oct 2015

Gen(uri) Comedy Drama
Regizor(i)
Staruri Jeanne Meyer Sterkowitz L'infirmiere Madame Hamida Charly
Cuvinte-cheie puteti vedea filmul pe : filme-seriale.gold
Un bărbat în vârstă într-un scaun cu rotile, o infirmieră singuratică, o actriță cu probleme, un adolescent, un astronaut american și o mamă grijulie. Șase oameni diferiți, trei povești diferite și un bloc. Frumusețea ciudată a peisajului rece urban. Un bătrân zgârcit într-un scaun cu rotile întâlnește o infirmieră singuratică. O actriță a cărei carieră se destramă atrage atenția unui adolescent. Un astronaut american care ajunge din spațiu pe acoperișul unui bloc este adăpostit de o femeie singură, o mamă grijulie cu un fiu la închisoare. Situațiile comune devin extraordinare în această poveste a întâlnirilor întâmplătoare dintre șase oameni singuri care oferă momente surprinzătoare de compasiune și intimitate care dezvăluie umanitatea esențială din noi toți.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Asphalte 2015 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
ANDREEA VARVARICI-PRUNESCU
Nazgul
07.02.2018 / 05:03:09 Asphalte(2015) HDTVRip-PAMI
Română
Comentarii: 0