Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Becoming Mike Nichols 2016. Genul: Documentary.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Becoming Mike Nichols 2016 ( Viata lui Mike Nichols )

Becoming Mike Nichols 2016 ( Viata lui Mike Nichols ) 26 Feb 2016

Gen(uri) Documentary
Regizor(i) Douglas McGrath
Staruri Himself Himself
Cuvinte-cheie subtitrare Becoming Mike Nichols 2016 subtitrre Viata lui Mike Nichols
În vara lui 2014, Mike Nichols a discutat cu prietenul și colegul lui, Jack O'Brien, despre cariera sa: începuturile din 1950 alături de The Compass Players and Second City, parteneriatul cu Elaine May care i-a transformat pe amândoi în vedete și trecerea lui în spatele camerei la mijlocul anilor 1960, când s-a bucurat de un succes fenomenal pe Broadway și la Hollywood, câștigându-și faima cu primul lui film ca regizor cu "Who's Afraid of Virginia Woolf?" și primind premiul Oscar pentru cel mai bun regizor pentru "The Graduate". Discuția s-a ținut pe o scenă foarte familiară lui Nichols: la Teatrul Golden de pe Broadway unde spectacolul "An Evening with Mike Nichols and Elaine May" a avut premiera cu 55 de ani înainte. Așa cum explică în acest documentar fascinant, călătoria lui de la începuturi a fost susținută de o combinație de noroc, pasiune, talent și empatie – toate îndreptate spre găsirea “acelei părți din noi care iese din subconștient” și spre crearea a ceva nou, incitant și memorabil.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Becoming Mike Nichols 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
GRETE MULLER
Nazgul
12.02.2018 / 05:28:17 Becoming Mike Nichols (2016) HDTVRip
Română
Comentarii: 0