Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Changing Lanes 2002. Genul: Thriller, dramă.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Changing Lanes 2002 ( Mișcări periculoase )

Changing Lanes 2002 ( Mișcări periculoase ) 7 Aprilie 2002

Gen(uri) Thriller dramă
Regizor(i) Roger Michell
Staruri Ben Affleck Samuel L. Jackson Toni Collette Sydney Pollack Richard Jenkins Amanda Peet
Cuvinte-cheie
Intarziind la tribunal, puternicul avocat Gavin Banek (Ben Affleck) se strecoara prin traficul aglomerat. Pe o banda diferita se afla Doyle Gibson (Samuel L. Jackson), un tata a carui sansa de a-si vedea copii depinde de decizia unui judecator care are de rezolvat multe cazuri si nu are deloc timp de pierdut. Aparent, Banek si Gibson sunt doi oameni foarte diferiti: unul lupta sa ajunga in varful carirei sale; celalalt se chinuie cu disperare sa iasa dintr-o prapastie. Dar un accident neinsemnat ii va conduce pe cei doi catre drumul auto-distrugerii, dovedind ca furia este mai presus de orice atunci cand oamenii se transforma in adevarate bestii.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Changing Lanes 2002 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Retail
Neoh
24.04.2018 / 20:53:44 Changing.Lanes.2002.720p.BluRay.x264-SiNNERS
Română
Retail
Neoh
24.04.2018 / 20:53:44 Changing lanes 2002 BRRip H264 AAC-SecretMyth (Kingdom-Release)
Română
Comentarii: 0