Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Cloverfield 2008. Genul: Actiune, Aventura., Horror, SF.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Cloverfield 2008

Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob considera petrecerea lui de ramas-bun un bun prilej sa confeseze anumite sentimente. Din pacate, totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc, iar toata lumea vrea sa afle detalii despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube a provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont. Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza, in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada, oameni panicati alearga cautand adapost, iar Rob si prietenii sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total. Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore: peisajul si atmosfera s-au schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut: cineva sau ceva monstruos a pus stapanire pe oras… Incepe lupta pentru supravietuire.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Cloverfield 2008 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
veverita_bc & PuscA
dani67
12.06.2016 / 23:19:57 Cloverfield.READNFO.720p.Bluray.x264-Chakra
Română
veverita_bc & PuscA
dani67
12.06.2016 / 23:19:38 Cloverfield.DVDRip.XviD-DiAMOND
Română
Comentarii: 0