Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Cop and a Half: New Recruit. Genul: Acţiune, Aventură, Comedie.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Cop and a Half: New Recruit

Cop and a Half: New Recruit 10 august 2017

Gen(uri) Acţiune Aventură Comedie
Regizor(i)
Staruri
Cuvinte-cheie subtitrare Cop and a Half: New Recruit recenzie Cop and a Half: New Recruit

Orice poliţist îşi doreşte un partener de încredere, cu care să poată duce la bun sfârşit misiunile încredinţate de şefii lui ierarhici. În cazul detectivului Simmons, acesta nu are un partener, după ce o perioadă de timp a fost vedeta secţiei de poliţie la care lucra, până în momentul în care partenerul său a fost luat ostatic de un infractor, şi Simmons a ezitat să tragă când a avut şansa, de teamă să nu-şi rănească partenerul. Dar în viaţa detectivului Simmons, apare Karina Foley, o fetiţă de 12 ani, fiica unui fost poliţist, şi care a moştenit de la tatăl ei, dorinţă arzătoare de a fi în slujba dreptăţii şi a celor buni. Cu tot refuzul lui Simmons, Karina reuşeşte să-l ajute să afle câteva indicii despre înrăitul infractor Banditul cu Insignă, care face de râs poliţia cu fiecare ocazie pe care o are. Însă cuplul Simmons – Karina nu se lăsă, şi vor face tot ce le stă în putere să-l prindă şi să-l demaşte pe cel carea făcut de râs poliţia atât de mult timp.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Cop and a Half: New Recruit sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Dorula
dani67
27.05.2018 / 01:04:57
27.05.2018 / 01:05:11
Cop.and.a.Half.New.Recruit.2017.720p.WEBRip.700MB-iExTV; Cop.and.a.Half.New.Recruit.2017.WEB-DL.x264-FGT; Cop.and.a.Half.New.Recruit.2017.WEB-DL.XviD.AC3-MP3-FGT;
Română
Dorula
dani67
27.05.2018 / 01:04:18 Cop.and.a.Half.New.Recruit.2017.DVDRip.XviD.AC3-EVO
Română
Comentarii: 0