Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen 2008. Genul: Action, Adventure, Mystery.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen 2008 ( Comoara Nibelungilor (Codul lui Carol cel Mare) )

Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen 2008 ( Comoara Nibelungilor (Codul lui Carol cel Mare) ) 31 August 2008

Gen(uri) Action Adventure Mystery
Regizor(i) Ralf Huettner
Staruri Benjamin Sadler Bettina Zimmermann Hark Bohm Stephan Kampwirth Liv Lisa Fries
Cuvinte-cheie Treasure
Rezumat: Eik Meiers e obsesionat de Comoara Nibelungilor, care, conform legendei, a fost găsită şi ascunsă de către Carol Cel Mare in jurul anului 770 d.C. şi apărată de chei şi enigme. Pentru a gasi mitica Comoară a Nibelungilor, Eik a sacrificat totul, chiar şi viaţa soţiei sale şi a celui mai bun prieten al său, dar totul a fost inutil. La zece ani după acele tragicele evenimente, Eik găseşte o nouă urmă şi porneşte din nou în căutarea comorii ajutat de experta în istoria carolingiană, Katharina Berthold şi de prietenul său Justus. Dar şi bogatul Brenner doreşte găsirea acestei comori, care, conform legendei, conţine spada şi mantia lui Sigfrid, dar şi Sânge de Dragon, care l-ar putea vindeca de o boală în stadiu terminal, dându-i forţă şi viaţă. Brenner, pentru a reuşi să găsească comoara, recurge la un mercenar, capabil de orice.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen 2008 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0