Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Down by Love 2016. Genul: Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Down by Love 2016 ( Eperdument )

Down by Love 2016 ( Eperdument ) 2 Martie 2016

Gen(uri) Drama
Regizor(i) Pierre Godeau
Staruri Adèle Exarchopoulos Guillaume Gallienne Stéphanie Cléau Aliénor Poisson Cyrielle Martinez
Cuvinte-cheie Închisoare director detinuta iubire imposibila
Această peliculă este bazată pe evenimentele reale care au avut loc într-o închisoare de la Versailles în 2011, provocând un scandal național și urmărește iubirea imposibilă dintre un director de închisoare și una dintre deținutele sale. Anna Amari este o femeie tânără din Franța, implicată în răpirea vicioasă și omuciderea unui tânăr evreu de către o bandă de stradă. Jean Firmino, directorul penitenciarului, este descris inițial ca un soț și tată împlinit, cu o căsnicie fericită, a cărui soție lucrează, de asemenea, în cadrul Serviciului Penitenciar. Lucrurile încep să se complice odată cu sosirea unei noi deținute, Anna. Jean se implică în cazul ei încercând să o ajute, iar tânăra deținută devine foarte apropiată de acesta, îndrăgostindu-se subit. Anna inițiază jocul ispitirii și instigă o aventură căreia Jean îi cedează, asumându-și riscuri enorme care îi pun cariera în joc și căsnicia în pericol. Aventura dintre cei doi este una explozivă și foarte pasională, iar interesele incongruente ale lui Jean îi plasează acțiunile intr-o sferă de neînțeles, mai degrabă a capriciilor. Curând, totul se transformă într-o dramă sfâșietoare, în timp ce emoțiile Annei capătă dimensiuni explozive.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Down by Love 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 3

Autori Data Varianta Acțiuni
Snake_Eyes
Snake_Eyes
09.06.2018 / 10:53:51 Eperdument.2016.FRENCH.1080p.WEB-DL.H264-ADELE
Română
Snake_Eyes
Snake_Eyes
08.06.2018 / 20:40:32 Eperdument.2016.FRENCH.WEBRip.XViD-eVe
Română
Snake_Eyes
Snake_Eyes
08.06.2018 / 20:40:32 Down.By.Love.2016.LIMITED.DVDRip.x264-CADAVER
Română
Comentarii: 0