Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Emerald Green (Smaragdgrün) 2016. Genul: Dragoste, Dramă, Fantastic.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Emerald Green (Smaragdgrün) 2016 ( Smaraldul verde )

Emerald Green (Smaragdgrün) 2016 ( Smaraldul verde ) 7 Iulie 2016

Gen(uri) Dragoste Dramă Fantastic
Regizor(i) Felix Fuchssteiner Katharina Schöde
Staruri Maria Ehrich Jannis Niewöhner Laura Berlin Josefine Preuß Rolf Kanies
Cuvinte-cheie F Rated
Gwendolyn şi Ghideon sunt doi călători în timp. Gwendolyn împărtăşeşte o dragoste secretă pentru Gideon, dar nu ştie cum să i-o mărturisească. Călătoria în timp e mult mai uşoară dacă foloseşti un cronograf, şi sunt doar două în lume, unul deţinut de Ordin şi unul al lui Gwendolyn. Cronograful lui Gwendolyn e special, pentru că în el se află sângele a 11 călători în timp, iar când va fi citit şi sângele celui de-al 12-lea călător în timp, Cercul de Sânge se va închide şi va da celui ce are cronograful, puteri depline să conducă lumea. Cel de-al 12-lea călător în timp este tocmai Gideon, şi Ordinul, condus de Conte, doreşte să pună mâna pe cei doi, pentru a se împlini profeţia.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Emerald Green (Smaragdgrün) 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0