Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Entre amis 2015. Genul: Comedy.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Entre amis 2015 ( Între prieteni )

Entre amis 2015 ( Între prieteni ) 22 Aprilie 2015

Gen(uri) Comedy
Regizor(i) Olivier Baroux
Staruri Daniel Auteuil Gérard Jugnot François Berléand Zabou Breitman Mélanie Doutey
Cuvinte-cheie Older Man Younger Woman Dancing On A Boat Singing On A Boat Reference To Napoleon Reference To Napoleon Bonaparte
Rezumat: Richard, Gilles şi Philippe sunt prieteni de mai bine de 50 de ani. Pe timp de vară, cei doi se îmbarcă împreună cu un grup de prieteni pe o ambarcaţiune magnifică, urmând să plece în croazieră spre Corsica. Însă coabitarea la bordul unui vapor nu este atât de simplă pe cum ar fi crezut. Fiecare cuplu prezent pe vapor are propriile sale probleme. În plus, starea vremii vine cu lotul său de suprize. Între zâmbete şi confesiuni, gelozii şi flirturi, între grupul de prieteni vor izbucni o mulţime de conflicte. Fiecare din ei va trebui să facă un bilanţ asupra vieţii şi relaţiilor de prietenie. Va rezista prietenia acestor încercări ?

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Entre amis 2015 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Margot
Neoh
25.12.2016 / 21:01:48 Entre.Amis.2015.FRENCH.DVDRip.XviD-UTT
Română
Margot
Neoh
25.12.2016 / 21:01:48 Entre.Amis.2015.FRENCH.BluRay.x264-PHOENiX
Română
Comentarii: 0