Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul First Man (2018). Genul: Biography, Drama, History.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film First Man (2018) ( Primul om pe Luna (2018) )

First Man (2018) ( Primul om pe Luna (2018) ) 12 October 2018

Gen(uri) Biography Drama History
Regizor(i) Damien Chazelle
Staruri Ryan Gosling Claire Foy Jason Clarke
Cuvinte-cheie spatiu istorie primul om pe luna

NASA a reușit să trimită primul om pe lună, însă cu ce costuri? First Man este o abordare mai intimă a poveștii primului om care a pășit pe lună. First Man nu este un film de acțiune și nu se concentrează pe spectacolul călătoriei în spațiu.

Deși de la evenimentul din 1969 până acum s-au mai realizat ecranizări care să ilustreze primul pas pe lună al lui Neil Armstrong, First Man, regizat de premiatul Damien Chazelle, este primul film care abordează viața primului om pe lună dintr-un unghi mai intim și vulnerabil. Totodată o abordare curajoasă care arată eșecurile și sacrificiile făcute de NASA până la marea victorie.Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul First Man (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
george1414
george1414
22.12.2018 / 14:01:11 First.Man.2018.WEB-DL.XviD.MP3-SHITBOX
Română
Comentarii: 1