Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Flightplan 2005. Genul: Drama, Mystery, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Flightplan 2005 ( Plan de zbor )

Flightplan 2005 ( Plan de zbor ) 18 Noiembrie 2005

Gen(uri) Drama Mystery Thriller
Regizor(i) Robert Schwentke
Staruri Jodie Foster Peter Sarsgaard Sean Bean Kate Beahan Michael Irby
Cuvinte-cheie Flight Plane Flight Attendant Captain Search
O femeie îndoliată și fiica ei zboară acasă de la Berlin în America. La 30.000 de metri, copilul dispare, si nimeni nu va admite ca a fost vreodată în avion. Kyle Pratt (Jodie Foster) este o americană care, după ce si-a pierdut soțul, decide să se întoarcă acasă cu fiica ei de șase ani. Dar când fata dispare misterios în timpul zborului, nimeni nu isi aminteste ca ea a urcat vreodata la bord, nici echipajul, nici pasagerii, n-au văzut-o la bord. Kyle se confruntă cu cel mai mare coșmar al vieții sale: fiica sa Julia a dispărut fără urmă în mijlocul cursei Berlin-New York.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Flightplan 2005 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
DVD Retail
Ulise
02.01.2017 / 11:31:30 Flightplan (2005) dvd
Română
Comentarii: 0