Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Gernika 2016. Genul: Romantic, Război.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Gernika 2016 ( Guernica )

Gernika 2016 ( Guernica ) 9 Septembrie 2016

Gen(uri) Romantic Război
Regizor(i) Koldo Serra
Staruri James D'Arcy Burn Gorman María Valverde Jack Davenport Ingrid García Jonsson
Cuvinte-cheie subtitrare Gernika 2016
Filmul Guernica ar fi fost unul dintre favoritele mele din toate timpurile, dar, din păcate, așa cum se întâmplă prea des în aceste zile, punctul culminant a fost grav executat. Primul act este minunat, o setare perfectă pentru evenimentele viitoare din film, cu cinematografie uluitoare, scenariu decent și cu acțiune superbă. Decorurile și costumele au fost top notch, oricine ar fi putut trage acest off cu 5 milioane merită cel mai mare respect. Primele 30 de minute se simt într-adevăr ca și cum te uiți la unul dintre acei clasici mari și am fost destul de convins că acest film va fi un material de zece stele. Din păcate, ca filmul progresează fi salvat al doilea act, începe să-și piardă farmecul. Accentul se transformă pe poveste de dragoste, care reuseste cumva sa fie subdezvoltate, in ciuda timpului de ecran imens pe care le are. De acolo, avem un lanț în cascadă de clișee flagrante care, combinate cu un act final care se simte separat prin, într-adevăr ruina întreaga experiență. Acum, dacă vă acorde atenție, veți observa că actul final este în cazul în care vom pierde perspectiva germană. O scena pe un bombardier, o reacție de pilot sau chiar colonelul german uitam de bombardament continuu, de la distanta ar fi păstrat această perspectivă în viață și ar fi putut adăugat un efect dramatic necesar. In schimb, accentul cade în totalitate asupra evenimentelor care au loc în Guernica, care nu ar fi atât de rău dacă toată fapta nu a fost umplut cu clișee sever Overused. Toate în toate, aceasta este o dramă de război destul de decente, care ar fi putut fi ceva cu adevarat special, a avut scriitorii să vină cu mai multe idei originale.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Gernika 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
DVD RETAIL
Neoh
10.09.2016 / 22:04:33 Guernica.2016.DVDRip.x264-FRAGMENT
Română
DACIAN
Ulise
11.08.2016 / 15:45:42 Gernika.2016.HDRip.XviD.AC3-EVO
Română
Comentarii: 0