Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Hotel Artemis (2018). Genul: Action, Crime, Drama, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Hotel Artemis (2018)

Într-un viitor apropiat, o infirmieră care conduce un spital secret în care se află cei mai periculoși criminali din Los Angeles descoperă șocată că unul din pacienții săi se află în spital cu scopul de a asasina un alt pacient. Jean Thomas este cea care conduce acest spital în ciuda faptului că este femeie. Este puternică și determinată, nu îi este teamă să trateze cei mai periculoși asasini. Alături îi este Everest, asistentul său. După ce o furtună puternică se abate asupra orașului, Orian, un criminal notoriu, ajunge la spital după o tentativă de omor eșuată. Însă, cel mai sigur loc pentru criminali se transformă acum în cel mai periculos…

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Hotel Artemis (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Dorula
Ulise
03.10.2018 / 20:49:09 Hotel.Artemis.2018.1080p.BluRay.DTS-HD.MA.5.1.x264-iFT
Română
Comentarii: 0