Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018). Genul: Animation, Family, Fantasy, Comedie.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

În „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”, Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să poată lua o pauză de la a le oferi tuturor celorlalți vacanțe la hotel. Este o plimbare în larg grozavă pentru gașca lui Dracula, în timp ce monștrii se răsfață cu toate distracțiile pe care le oferă croaziera, de la volei, la excursii exotice și bronz sub lumina lunii. Dar, vacanța de vis se transformă într-un coșmar atunci când Mavis își dă seama că Dracula s-a îndrăgostit de căpitanul misterios al navei, Ericka, care ascunde un secret periculos ce ar putea distruge toată generația de monștrii. Echilibrarea familiei, a prietenilor și a unei povești de dragoste aflată la început ar putea fi prea mult, chiar și pentru cel mai puternic vampir.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
LadyM
Ulise
16.09.2018 / 21:17:42 Hotel.Transylvania.3.A.Monster.Vacation.2018.1080p.HC.HDRip.X264.AC3-EVO
Română
LadyM
Ulise
06.09.2018 / 07:16:16 Hotel.Transylvania.3.2018.ChopNCrop.HDCAM.XViD.AC3-ETRG
Română
Comentarii: 0