Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Impostorul 2001. Genul: Dramă, SF, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Impostorul 2001 ( Impostor )

Impostorul 2001 ( Impostor ) 4 Ianuarie 2002

Gen(uri) Dramă SF Thriller
Regizor(i) Gary Fleder
Staruri Gary Sinise Madeleine Stowe Vincent D'Onofrio Tony Shalhoub Tim Guinee
Cuvinte-cheie Android Alien Bomb Future Weapon
Anul 2079. De peste 10 ani, pamantul se afla in razboi cu fortele extraterestre. Spencer Olham este un savant apreciat aflat in slujba guvernului, a carui ultima inventie este in masura sa salveze planeta. Din senin, este acuzat de spionaj in favoarea extraterestrilor, devenind urmarit in intrega tara. Olham este pus in fata unei dileme sfasietoare: isi poate el demonstra identitatea reala in fata politiei secrete, la timp, pentru a ajuta omenirea? Dar fata de el ? IMPOSTORUL este un thriller psihologic, a carui actiune se desfasoara in viitor, ce aduce un singur om in fata unui adevarat cosmar, un evadat considerat de catre toti, inclusiv de catre familie si prieteni, un pericol pentru umanitate. Este o poveste specifica stilului lui Philip K. Dick, un scriitor renumit de science-fiction, ale carui viziuni legate de viitor au inspirat filme ca „Blade Runner” si „Total Recall”. IMPOSTORUL este preluat de la o scurta poveste cu acelasi nume, din 1952, considerata clasica. Impanzit de intorsaturi de situatii si surprize socante, filmul abordeaza tema identitatii, a cunoasterii de sine si a paranoiei, idei ce guverneaza intreaga opera a lui Dick.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Impostorul 2001 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0