Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Retour chez ma mère 2016. Genul: Comedy, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Retour chez ma mère 2016 ( Înapoi la mama )

Te-ai întoarce să locuiești din nou cu părinții? Stéphanie (Alexandra Lamy), în vârstă de 40 de ani, se întoarce acasă să locuiască alături de mama ei (Josiane Balasko). Este primită cu brațele deschise într-un apartament supra-încălzit în care se aud mereu cântece vechi, există petreceri cu Scrabble și sfaturi materne despre cum să se poarte la masă și cum să-și ducă viața. Mama și fiica trebuie să dea dovadă de răbdare ca să trăiască din nou sub același acoperiș. Și când ceilalți frați (Mathilde Seigner, Jérôme Commandeur și Philippe Lefèbvre) vin la cină, secretele de familie încep să iasă la suprafață. Bine ați venit într-o lume plină de riscuri: familia!

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Retour chez ma mère 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
RETAIL
Ghost
12.03.2018 / 17:33:38 Retour.chez.ma.mere.2016.1080i.HDTV.x264-Ghost
Română
Comentarii: 0