Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Kung fu 2004. Genul: Acțiune, Comedie, Crimă.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Kung fu 2004 ( Kung Fu la grămadă )

Kung fu 2004 ( Kung Fu la grămadă ) 22 Aprilie 2005

Gen(uri) Acțiune Comedie Crimă
Regizor(i) Stephen Chow
Staruri Stephen Chow Xiaogang Feng Wah Yuen Zhi Hua Dong Kwok-Kwan Chan
Cuvinte-cheie 1940 China Kung Fu gangsteri maestru lupte
Starul de succes al comediilor asiatice Stephen Chow revine cu filmul Kung Fu Hustle, al doilea mare succes după comedia din 2001 Shaolin Soccer, care a depășit recordurile de box office din zonă, devenind comedia de acțiune cu cele mai mari încasări brute din istoria Hong Kong-ului. Columbia Pictures Film Production Asia, filiala de producție asiatică a lui Sony Pictures Entertainment și Beijing Film Studio al China Film Group Corporation se mândresc să fie parteneri cu compania lui Chow, fondată în Hong Kong, The Star Overseas Ltd., la realizarea filmului Kung Fu Hustle. Filmul marchează prima colaborare a lui Chow cu un studio de la Hollywood. Pentru realizarea filmului, Stephen Chow a strâns în jurul sau o distribuție și o echipa de producție de mare clasă, care îl include și pe legendarul coregraf al filmelor de acțiune, Yuen Wo Ping. Munca lui Yuen la filmele Crouching Dragon, Hidden Dragon și The Matrix au ridicat pe culmi standardul pentru secvențele de acțiune care îți taie respirația. Kung Fu la grămadă marchează, de asemenea, materializarea visului de mult timp al lui Stephen Chow de a face un film care celebrează toate genurile de arte marțiale - o pasiune de o viață pentru Chow. Filmul relevă de asemenea simțul umorului lui Chow, foarte evident în Shaolin Soccer, dând în timp ce ceea ce Chow numește "șansă de a aduce un omagiu genului de filme kung fu cu care am crescut." În afară de regizor și actor al filmului, Chow este și unul dintre producătorii și scenariștii acestuia. Pe fundalul haosului din China dinaintea revoluției, un hoț mărunțel, pe nume Sing, visează să ajungă unul dintre sofisticații și nemiloșii membri ai grupării Axe Gang, ale căror isprăvi în lumea interlopă au aruncat în haos orașul. Nimerit într-un complex sordid de apartamente cunoscut sub numele de "Cocină de Porci" (Pig Sty), Sing încearcă să stoarcă bani de la unul din locatari, folosindu-se de tot felul de tertipuri, dar nu face decât să descopere cu uimire că cei care locuiesc prin vecini nu sunt ceea ce par. Încercările comice de intimdare din partea lui Sing atrag gruparea Axe Gang în conflict, marcând o serie de evenimente care aduc față în față cele două lumi total diferite. În timpul conflictului între locatarii Cocinii de Porci cu agresorii, descoperim, între combatanți, giganți ai artei kung fu, maeștri legendari ai artelor marțiale în general. Sing, în ciuda încercării sale zadarnice, nu are suflet de criminal și trebuie să dea piept cu propria-i moarte pentru a descoperi adevărată forță a unui maestru kung fu. Peripețiile lui Sing în umbra temutei Axe Gang nu împiedică să se înfiripe o sensibilă poveste de dragoste între acesta și delicată vânzătoare de înghețată Fong, care aduce un plus de emoție filmului

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Kung fu 2004 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 4

Autori Data Varianta Acțiuni
Aresvoodoo
Nazgul
10.07.2016 / 15:08:12 Kung.Fu.Hustle.2004.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR
Română
DVD Retail
Nazgul
10.07.2016 / 15:05:25 Kung.Fu.Hustle.2004.iNTERNAL.BDRiP.XviD-MULTiPLY
Română
DVD Retail
Nazgul
10.07.2016 / 15:03:22 Romanian
Română
DVD Retail
Nazgul
10.07.2016 / 15:02:55 Kung.Fu.Hustle.2003.720p.x264.AAC
Română
Comentarii: 0