Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Le roi de coeur 1966. Genul: Drama, Comedy, War.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Le roi de coeur 1966 ( Regele de cupă )

Pimul Razboi Mondial se apropie de sfarsit, iar armata germana e obligata sa paraseasca Franta. Inainte de a parasi Marville, colonelul Helmut von Krack pregateste o bomba, care ar urma sa arunce orasul in aer dupa intrarea trupelor britanice. Omul de legatura al englezilor reuseste sa-i anunte pe acestia si pe concetatenii sai inainte de a fi omorat de soldatii germani. In timp ce orasul este evacuat atat de trupele germane, cat si de populatia civila, colonelul Alexander MacBibenbrook il va trimite "voluntar" pe soldatul Charles Plumpick(singurul cunoscator al limbii franceze) pentru a dezamorsa bomba, desi preocuparile acestuia sunt legate mai mult de ornitologie decat de dezamorsarea bombelor. Ajuns in oras este repede depistat de catre soldatii germani si urmarit de catre acestia se adaposteste intr-un azil de nebuni carora li se prezinta ca "regele de inima rosie". La plecare soldatii germani lasa deschisa poarta azilului, nebunii devenind singurii locuitori, iar Charles regele lor.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Le roi de coeur 1966 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
N/A
Nazgul
12.02.2018 / 04:01:33 Le roi de coeur AKA King of Hearts 1966 720p BluRay
Română
Comentarii: 0