Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Mikey si Nicky 1976. Genul: Crime, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Mikey si Nicky 1976 ( Mikey si Nicky )

Mikey si Nicky 1976 ( Mikey si Nicky ) 21 Dec 1976

Gen(uri) Crime Drama
Regizor(i) Elaine May
Staruri Mikey Nicky Godalin Kinney Annie Nellie
Cuvinte-cheie puteti vedea filmul pe : filme-seriale.gold
Nick este disperat. Ascuns într-un hotel ieftin, suferă de durerile provocate de un ulcer și este convins că mafiotul local îl vrea mort. El îl cheamă pe Mikey, prietenul său din copilărie, dar când acesta vine, Nick nu-l va lasa să intre: starile sale alternează. Începe astfel o noapte lungă în care Mikey încearcă să aibă grijă de Nick, calmându-l și încercând să îl scoată din oraș. În drumul lor ajung într-un bar, într-un club, o sală de cinema, în cimitirul unde mama lui Nick este îngropată, iar într-un final în apartamentul prietenei lui Nick. Între timp, un asasin este într-adevăr în căutarea lui Nick.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Mikey si Nicky 1976 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
N/A
Nazgul
08.02.2018 / 17:41:30 Mikey and Nicky TVRip
Română
Comentarii: 0