Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Mile 22 2018. Genul: Action, Adventure, Crime, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Mile 22 2018 ( Misiune secretă )

Mile 22 2018 ( Misiune secretă ) 3 August 2018

Gen(uri) Action Adventure Crime Thriller
Regizor(i) Peter Berg
Staruri Mark Wahlberg Lauren Cohan John Malkovich
Cuvinte-cheie Mile 22 2018 subtitrare

Un thriller visceral modern, filmul urmărește povestea lui James Silva, un agent CIA experimentat care trebuie să transporte un informator din centrul unui oraș indonezian, către un aeroport aflat la 22 de mile depărtare. În această misiune contracronometru, Silva și un ofițer de poliție indonezian sunt forțați să lucreze împreună în confruntarea cu corupția politică. Informatorul care transportă informații sensibile și prețioase pe străzile Indoneziei către un avion privat, se află în pericol și trebuie adus în siguranță înainte ca inamicul să se apropie. Deși este ajutat de o unitate de comandă extrem de secretă pentru a scoate informatorul și informațiile de natură politico-militară în siguranță în afara țării, el trebuie să se ocupe de poliția coruptă, de infractorii și de localnicii puternic înarmați, cu toții determinați să-i elimine înainte de a ajunge la avionul lor.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Mile 22 2018 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Enriqo
CRYSGR
24.10.2018 / 13:01:21 Mile.22.2018.WEBRip.720p.x264.AC3-CRYS
Română
Comentarii: 1