Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Never So Few 1959. Genul: Drama, War.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Never So Few 1959 ( Niciodata asa de putini )

Never So Few 1959 ( Niciodata asa de putini ) 7 Decembrie 1959

Gen(uri) Drama War
Regizor(i) John Sturges
Staruri Frank Sinatra Gina Lollobrigida Peter Lawford Steve McQueen Richard Johnson
Cuvinte-cheie subtitrare Never So Few 1959 subtitrare Niciodata asa de putini 1959
O adaptare dupa celebrul roman cu acelasi nume, scris de Tom T. Chamles, "Campania Burma" aduce in prim plan aventurile unui detasament foarte interesant. Primul amanunt care-l propulseaza la acest rang este legat de liderul fermecator al acestui detasament, capitanul Reynolds, interpretat de nimeni altul decat Frank Sinatra. Cu o actiune plasata in cel de-al doilea razboi mondial si cu un obiectiv ascuns, precum cel de a plasa in spatele a ceea ce se anunta un detasament linistit, o armata de spioni, "Campania Burma" imbina intr-o maniera de-a dreptul intriganta elementele specifice razboiului cu cele ale aventurii si romantismului.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Never So Few 1959 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0