Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Now You See Me 2013. Genul: Crima, Mister, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Now You See Me 2013 ( Jaful perfect )

Un grup de magicieni primeşte cărţi de tarot din partea unei figuri misterioase ce i-a observat luni la rând în timp ce executau numerele lor de magie. Urmând indicaţiile de pe cărţile de tarot, se întâlnesc cu toţii într-un apartament abandonat unde descoperă holograme cu numere de magie extrem de complicate. Un an mai târziu, magicienii, acum numiţi Cei patru Călăreţi, debutează cu un prestigios spectacol la Las Vegas , spectacol sponsorizat de un magnat al unei companii de asigurări, Arthur Tressler. În numărul final al spectacolului, cei patru „teleportează” un om din public tocmai la Paris, în buncărul unei bănci, apoi activează un jet de aer ce-l aduce din nou la Las Vegas, dar cu trei milioane de euro ce încep să plouă asupra publicului în delir. În acelaşi moment, buncărul este deschis , dar e gol.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Now You See Me 2013 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
redemer0
dani67
20.06.2016 / 04:29:15 Now You See Me 2013 EXTENDED RERIP BRRip XviD AC3-SANTi
Română
Comentarii: 0