Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Office Uprising (2018). Genul: Action, Comedy, Horror.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Office Uprising (2018)

Office Uprising (2018)

Gen(uri) Action Comedy Horror
Regizor(i) Lin Oeding
Staruri Brenton Thwaites Jane Levy Karan Soni
Cuvinte-cheie Office Uprising (2018) subtitrare

În sediul unuia dintre cei mai importanţi producători de arme din lume, consiliul administrativ hotărăşte să le strecoare angajaţilor o substanţă în băutură, cu scopul de a-i face să lucreze mai repede şi mai eficient. Însă din cauza unui angajat neglijent din cadrul companiei, aceştia primesc o cu totul altă substanţă care îi transformă în maniaci ucigaşi. Încercând să repare gafa comisă, dar mai ales să o salveze pe fata de care este îndrăgostit, vinovatul îşi face curaj şi se întoarce în clădirea plină de colegi psihotici, înarmaţi cu arme letale, de ultimă generaţie.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Office Uprising (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0