Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Overboard 2018. Genul: Comedy, Romance.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Overboard 2018 ( Amnezie cu surprize )

Overboard 2018 ( Amnezie cu surprize ) 25 Aprilie 2018

Gen(uri) Comedy Romance
Regizor(i) Bob Fisher Rob Greenberg
Staruri Anna Faris Eva Longoria John Hannah Swoosie Kurtz Josh Segarra
Cuvinte-cheie
Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei. Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui. La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale "familii" și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Overboard 2018 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
george1414
george1414
26.09.2018 / 20:44:49 Overboard.2018.WEB-DL.XviD.AC3-FGT
Română
Comentarii: 3
09.08.2018 / 21:31:09 george1414

Vă rog frumos să vă faceți timp și de filmul ăsta! Face anu! Ar fi bună o titrare, cââât de mică!

26.09.2018 / 20:46:51 george1414

Vă mulțumesc pentru subtitrare! evil