Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Overlord. Genul: .
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Overlord

Overlord 09 Nov 2018 (Romania)

Gen(uri)
Regizor(i)
Staruri
Cuvinte-cheie

Cu numai câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei. Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombe – un laborator secret nazist, unde soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a văzut vreodată.

Paramount Pictures prezintă OVERLORD, o producție J.J. Abrams - Bad Robot, în regia lui Julius Avery, cu Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, Mathilde Ollivier, John Magaro și Iain de Caestecker. Scenariul le aparține lui Billy Ray și Mark L. Smith, după o poveste de Billy Ray. Producători sunt J.J. Abrams și Lindsey Weber, iar producători executivi, Jo Burn, Jon Cohen și Cory Bennett Lewis.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Overlord sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni
Comentarii: 1
07.02.2019 / 00:20:10 utilizator șters (#2410)

00:02:38,274
Câteva fotografii ale dvs. privindu-vã pe fereastrã?
00:02:54,740
Ofiterul tãu aresteazã comanda si pleacã cu noi?
00:03:15,216
nu cu acei germani care trag munitie vie.

Hai ma @victor42, tu ai trage cu "munitie vie"...HA, HA, HA
rosa-team nu este site de google translate!
Nu inteleg de ce te chinuie talentul?!