Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Rampage 2018. Genul: Action, Adventure, Sci-Fi.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Rampage 2018 ( Rampage: Scăpaţi de sub control )

Rampage 2018 ( Rampage: Scăpaţi de sub control ) 11 Apr 2018

Gen(uri) Action Adventure Sci-Fi
Regizor(i) Brad Peyton
Staruri Davis Okoye Agent Russell Claire Wyden BDwayne Johnson Naomie Harris Jeffrey Dean Morgan Joeurke
Cuvinte-cheie Rampage 2018 subtitrare
Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Rampage 2018 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni
o subtitrare în lucru ...

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0