Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Rocky Handsome 2016. Genul: Action, Crime, Drama, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Rocky Handsome 2016 ( Rocky Frumosul )

Rocky Handsome 2016 ( Rocky Frumosul ) 25 Martie 2016

Gen(uri) Action Crime Drama Thriller
Regizor(i) Nishikant Kamat
Staruri John Abraham Shruti Haasan Nishikant Kamat Nora Fatehi Kazu Patrick Tang
Cuvinte-cheie One Against Many Nightclub Tough Guy Semiautomatic Pistol Girl
Fost ofiţer in forţele speciale, Kabir Ahlawat speră că într-o zi îl va găsi pe cel răspunzător de moartea soției sale. Tot ce i-a mai rămas acum este magazinul de amanet în care își petrece cel mai mult timp. Vecina sa este Anna, o dependentă de droguri, care locuieşte împreună cu fiica ei Naomi. Anna fură droguri de la Bigshow, omul lui Mantoo, un mafiot care nu numai că se ocupă de droguri, ci controlează o afacere de recoltare de organe împreună cu un asasin profesionist pe nume Attila, și le ascunde în magazinul lui Kabir. Kabir este acuzat de complicitate și problemele abia acum încep pentru el, Anna și Naomi.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Rocky Handsome 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Detonate
Ghost
09.01.2017 / 22:46:40 Rocky Handsome 2016 Hindi HDRip x264 AAC - Hon3y
Română
Comentarii: 0