Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Sherlock Gnomes 2018. Genul: Animation, Family, Fantasy.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Sherlock Gnomes 2018 ( Piticii de grădină Sherlock )

Iubiții pitici de grădină din „Gnomeo & Juliet” se întorc pentru o nouă aventură în Londra, alături de legendarul Sherlock Gnomes. Când Gnomeo și Juliet sosesc prima oară în oraș cu prietenii și familia lor, cea mai importantă preocupare este să își pregătească noua grădină pentru primăvară. Cu toate acestea, când piticii încep să dispară din grădinile suburbane ale Angliei, Gnomeo, Juliet și prietenii lor solicită ajutorul lui Sherlock Gnomes, cel mai bun detectiv, pentru a investiga dispariția misterioasă a gnomilor și altor ornamente de grădină, și a rezolva enigmaticul caz. Celebrul detectiv și protector declarat al piticilor de grădină din Londra, sosește împreună cu partenerul său, Watson, pentru a investiga cazul. Misterul îi va conduce pe piticii noștri într-o aventură plină de viață, unde vor întâlni noi personaje și vor explora o parte nedescoperită a orașului.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Sherlock Gnomes 2018 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
: LadyM
Ulise
08.07.2018 / 20:02:16 ; Sherlock.Gnomes.2018.720p.BRRip.XviD.AC3-XVID; Sherlock.Gnomes.2018.720p.BRRip.X264.AC3-EVO; Sherlock.Gnomes.2018.BDRip.x264-GECKOS; Sherlock.Gnomes.2018.BRRip.XviD.AC3-XVID; Sherlock.Gnomes.2018.BRRip.XviD.MP3-XVID; Sherlock.Gnomes.BRRip.AC3.X264-
Română
Comentarii: 0