Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Smallfoot (2018). Genul: Animation, Aventure, Comedy.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Smallfoot (2018) ( Aventurile lui Smallfoot )

Smallfoot (2018) ( Aventurile lui Smallfoot ) Premiera in Romania 26.10.2018

Gen(uri) Animation Aventure Comedy
Regizor(i) Karey Kirkpatrick Jason Reisig
Staruri Channing Tatum James Corden Zendaya Common LeBron James Gina Rodriguez Danny DeVito Yara Shahidi Ely Henry Jimmy Tatro Justin Roiland
Cuvinte-cheie Smallfoot (2018) subtitrare

O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot (2018) întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravagantă nu merge așa cum a fost planificată: descoperirea trimite comunitatea simplă de yeti într-o alertă și confuzie totală, devenind înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligentă și dificilă care să restabilească ordinea și să aducă pace între cele două lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot (2018) este o poveste exuberantă despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Smallfoot (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
exy0
george1414
10.12.2018 / 22:05:43 Smallfoot.2018.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Română
Comentarii: 1