Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Death of Superman (2018). Genul: Animation, Action, Aventure, sff.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Death of Superman (2018)

The Death of Superman (2018)

Gen(uri) Animation Action Aventure sff
Regizor(i) Jake Castorena
Staruri Jerry O'Connell Rebecca Romijn Rainn Wilson
Cuvinte-cheie The Death of Superman (2018) SUBTITRARE

The Death of Superman (2018) urmărește lupta lui Superman împotriva unui dușman insurmontabil pe nume Doomsday. Când un monstru de neoprit iese la suprafață dintr-un asteroid care a aterizat pe Pământ și începe să distrugă totul în calea sa, Liga Dreptății este chemată rapid pentru a opri forța colosală a naturii. Din păcate, după ce au luptat împotriva monstrului prin America, curând devine evident că numai Superman se poate opune monstruozității pe nume Doomsday. Luptându-se de-a lungul Americii, cei doi se confruntă până la epuizare pe măsură ce ajung în inima orașului Metropolis. Lovitură după lovitură, Superman în cele din urmă pune capăt amenințării lui Doomsday, în timp ce dă un ultim pumn și se prăbușește pentru totdeauna.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Death of Superman (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0