Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The First Purge (2018). Genul: Acțiune, Horror, SF, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The First Purge (2018)

The First Purge (2018)

Gen(uri) Acțiune Horror SF Thriller
Regizor(i) Gerard McMurray
Staruri Y'lan Noel Lex Scott Davis Joivan Wade
Cuvinte-cheie The First Purge (2018) subtitrare

The First Purge (2018) explorează felul în care guvernul decide să legalizeze toate delictele timp de o noapte pe an, și masacrul care rezultă din „First Purge”. În spatele fiecărei tradiții se află o revoluție. Următoarea Zi a Independenței va fi martora apariției evenimentului anual al celor 12 ore de anarhie ale țării. Bine ați venit în mișcarea care a început ca un simplu experiment: The First Purge. Pentru a împinge rata criminalității sub un procent pentru restul anului, New Founding Fathers of America (NFFA) testează o teorie sociologică care permite eliberarea agresivității timp de o singură noapte într-o comunitate izolată. Dar când violența asupritorilor se întâlnește cu furia celor marginalizați, contaminarea va exploda de la granițele orașului experiment și se va răspândi peste națiune.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The First Purge (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 2
22.09.2018 / 16:25:05 Mokz

Cand o sa apara sub pentru acest film ?