Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Incident (El incidente) 2014. Genul: Sci-Fi, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Incident (El incidente) 2014 ( Incidentul )

The Incident (El incidente) 2014 ( Incidentul ) 17 Mai 2014

Gen(uri) Sci-Fi Thriller
Regizor(i) Isaac Ezban
Staruri Raúl Méndez Magda Brugengheim Humberto Busto Erick Trinidad Camacho Santiago Mendoza Cortes
Cuvinte-cheie Staircase Endless Loop Aging Drawing On A Wall Writing On A Wall
Acest thriller SF din Mexic urmează două direcții narative distincte. În primul rând, un detectiv vânează doi frați și chiar îl omoară pe unul dintre ei. În cealaltă parte, o familie pornește într-o călătorie, iar fiica suferă un atac de astm pe drum. În ambele cazuri, personajele aud o explozie, după care devin captivi în mediile lor: detectivul ajunge până la parter doar pentru a se trezi din nou la etajul al nouălea, iar familia care pornise în călătorie se află pe un drum infinit, fără vreo speranță că va ajunge vreodată la destinație. Acest tulburător film ia în discuție teme precum consumismul, obligațiile familiale sau universurile paralele și ne face să ne întrebăm cât de diferită este cu adevărat viața noastră de existența paradoxală a eroilor acestei povești.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Incident (El incidente) 2014 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Dacian
Neoh
05.02.2018 / 00:52:49 The.Incident.(El.Incidente).2014.1080p.WEB-DL.x264.AC3.HORiZON-ArtSubs
Română
Dacian
Neoh
02.07.2017 / 23:44:24 The.Incident.2014.SPANISH.1080p.WEB-DL.x264.AAC-JYK
Română
Comentarii: 0