Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Karate Kid (1984). Genul: Action, Drama, Family.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Karate Kid (1984)

The Karate Kid) este un film despre învățarea artelor marțiale produs în 1984, în regia lui John G. Avildsen , după scenariul lui Robert Mark Kamen. În rolurile principale au fost distribuiți Ralph Macchio, Pat Morita și Elisabeth Shue.

Filmul arăta povestea lui Daniel, un adolescent orfan de tată, care este forțat de împrejurări să învețe karate pentru a-și apăra onoarea în fața prieteni sale, Ali, dar și pentru a se apăra de mai marii liceului, cărora le-a trezit antipatia.

Maestrul Miyagi este cel care îi ghidează fiecare pas în taina artelor marțiale, pentru a se apăra și a putea dobândi disciplina și știița unei arte a autocontrolului și forței. Curajul și încrederea în sine încep să apară treptat și Daniel reușește să se impună în fața "băieților răi" din liceului său.

Deși s-au mai produs și alte serii ale celebrului film, prima parte a fost cea mai de succes și cea mai îndrăgită. În partea a II a filmului, Daniel îl însoțește pe maestru într-o călătorie din Okinawa, iar drumul este plin de surprize neplăcute și adversari mai vechi. În cea de-a treia parte, vechii dușmani reapar (Martin Kove) și caută răzbunare pe Daniel și maestru.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Karate Kid (1984) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 3

Autori Data Varianta Acțiuni
Marioland
Ulise
11.06.2018 / 15:13:14 The.Karate.Kid.1984.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT
Română
Marioland
Ulise
11.06.2018 / 15:13:14 The.Karate.Kid.(1984).HR.DVDRiP.XviD-LaR
Română
Marioland
Ulise
11.06.2018 / 15:13:14 Karate Kid
Română
Comentarii: 0