Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The King's Choice (Kongens nei) 2016. Genul: Biography, Drama, History, War.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The King's Choice (Kongens nei) 2016 ( Alegerea regelui )

The King's Choice (Kongens nei) 2016 ( Alegerea regelui ) 16 Septembrie 2016

Gen(uri) Biography Drama History War
Regizor(i) Erik Poppe
Staruri Jesper Christensen Anders Baasmo Christiansen Karl Markovics Tuva Novotny Katharina Schüttler
Cuvinte-cheie King Norwegian Army Norwegian Soldier German Abroad Nazi Invasion
Filmul este povestea adevărată a celor trei zile dramatice din aprilie 1940 când regele Norvegiei primește un ultimatum de neimaginat din partea forțelor armate germane: trebuie să se predea sau va muri. Cu soldații naziști pe urmele lor, membrii familiei regale sunt obligați să fugă din capitală. Prințesa Märtha părăsește Norvegia alături de copii ca să caute refugiu în Suedia în timp ce regele Haakon și prințul Olva fug într-o zonă de ferme de lângă Elverum și se întâlnesc cu nemții. După trei zile în care încearcă cu disperare să scape de ei, regele ia o decizie finală. El refuză să capituleze chiar dacă asta l-ar putea costa familia și viețile multor norvegieni.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The King's Choice (Kongens nei) 2016 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0