Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Man with One Red Shoe 1985. Genul: Comedie, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Man with One Red Shoe 1985 ( Omul cu un pantof roșu )

The Man with One Red Shoe 1985 ( Omul cu un pantof roșu ) 19 Iulie 1985

Gen(uri) Comedie Thriller
Regizor(i) Stan Dragoti
Staruri Tom Hanks Dabney Coleman Lori Singer Charles Durning Carrie Fisher
Cuvinte-cheie CIA Pantof Spion Mister Agent
Rezumat: Deoarece un prieten i-a făcut o glumă, Richard (Tom Hanks) trebuie să poarte la întoarcerea dintr-o călătorie un pantof roșu și unul negru. Un agent CIA trebuie să scape de cei care îl urmăreau și îl indică pe Richard ca fiind un curier important, datorită pantofului său roșu. Dar această întâmplare îi complică viața lui Richard într-un mod neașteptat. CIA, dar și băieții răi îi supraveghează orice mișcare și diferiți oameni din viața lui încep să apară și să dispară în mod misterios. Unul dintre agenții CIA este frumoasa Maddy. Ea folosește toate trucurile pentru a afla informații de la Richard, dar sfârșește prin a se îndrăgosti de el.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Man with One Red Shoe 1985 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 2

Autori Data Varianta Acțiuni
Balauru77
Nazgul
13.07.2016 / 17:45:01 The.Man.With.One.Red.Shoe.1985.iNTERNAL.DVDRiP.XviD-EXViDiNT
Română
Balauru77
Nazgul
13.07.2016 / 17:44:48 The.Man.With.One.Red.Shoe.1985.DVDRiP.XviD-iCiCLE
Română
Comentarii: 0