Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Nun (2018). Genul: Horror, Mystery, Thriller.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Nun (2018)

The Nun (2018)

Gen(uri) Horror Mystery Thriller
Regizor(i) Corin Hardy
Staruri Bonnie Aarons Taissa Farmiga Charlotte Hope
Cuvinte-cheie The Nun (2018) subtitrare

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Astfel, în ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată a ordinului monahal, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un adevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Nun (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Enriqo
CRYSGR
10.10.2018 / 21:38:49 The.Nun.2018.HD.TSRip.720p.x264.AC3-CRYS
Română
Comentarii: 0