Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Prince of Egypt . Genul: Animation, Adventure, Drama.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Prince of Egypt ( Printul Egiptului )

Printul Egiptului, o superproductie animata, inspirata de binecunoscuta poveste a lui Moise este primul film de desene animate care are un erou biblic. 
Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama disperata isi pune pruncul intr-un cosulet si il lasa in apele unui rau sperand ca soarta va fi mai blanda cu el decat hainul conducator. 
Micutul este gasit de regina si Moise, asa cum l-a botezat, este crescut ca fratele mostenitorului tronului, Ramses. Cei doi frati cresc in belsug si fericire pana cand, intr-o zi, Moise afla ca el a fost adoptat. Mai mult, el isi da seama de nefericirea celor din regatul pe care fratele sau urmeaza sa-l mosteneasca si sa-l conduca. Moise fuge din orasul cuprins de disperare. Dumnezeu ii apare lui Moise si ii da misiunea de a elibera poporul evreu si sa-l conduca intr-o tara unde curg miere si lapte. 
Legenda lui Moise este repovestita cu mijloacele animatiei moderne si cu aportul unor voci de actori de prima marime. Este totodata primul desen animat produs de Dreamworks, compania fondata de Steven Spielberg, David Geffen si Jeffrey Katzenberg, ultimul din ei, fostul responsabil de productia de desene animate de la Disney. Ideea le-a venit in momentul in care, discutind despre viitoarea lor firma, Katzenberg, care se gandea la un nou studio de animatie, a descris, timp de douazeci de minute, principalele caracteristici pe care ar trebui sa le aiba un astfel de film. Spielberg a observat ca este nevoie de un subiect cu impactul emotional al povestii celor zece porunci, iar Geffen a prin ideea din zbor si a propus ca primul film de animatie al studioului sa fie de inspiratie biblica. 
Muzica este a lui Hans Zimmer. Melodia When you believe, interpretata de Whitney Huston si Mariah Carey a primit premiul Oscar pentru cel mai bun cantec. O alta voce feminina este cea a recent disparutei Ofra Haza si una masculina celebra, cea a lui Mel Brooks. 
Filmul reuneste nume mari din industria cinematografului, de la superstarurile Val Kilmer, Ralph Fiennes, Michelle Pfeiffer, Sandra Bullock, Jeff Goldblum, Danny Glover, Patrick Sterwart, Steve Martin sau Martin Short, care au dat viata vocilor personajelor, la compozitorii premiati cu Oscar Stephen Schwartz (Pocahontas) si Hans Zimmer (Regele Leu). Alti peste 350 de artisti - animatori si tehnicieni - din peste 35 de tari si-au dedicat patru ani de munca realizarii graficii acestui film. Printul Egiptului a impus realizarea unor noi tehnici de animatie computerizata, pentru integrarea efectelor 2D si 3D fiind nevoie ca specialistii DreamWorks sa lucreze impreuna cu cei ai celebrei firme de calculatoare SGI.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Prince of Egypt sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 4

Autori Data Varianta Acțiuni
Nahrmer
Nazgul
19.10.2018 / 17:39:38 The.Prince.of.Egypt.1998.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Română
Nahrmer
Nazgul
19.10.2018 / 17:36:50 The.Prince.of.Egypt.1998.BluRay.1080p.X264-AMIABLE
Română
Nahrmer
Nazgul
19.10.2018 / 17:36:42 The Prince of Egypt (1998) JVaLaMaLiNi
Română
Nahrmer
Nazgul
19.10.2018 / 17:36:35 The.Prince.of.Egypt.720p.WEB-DL.DD5.1.H-264
Română
Comentarii: 0