Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Space Between Us 2017. Genul: Adventure, Drama, Romance, SF.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Space Between Us 2017 ( Spaţiul dintre noi )

The Space Between Us 2017 ( Spaţiul dintre noi ) 3 Februarie 2017

Gen(uri) Adventure Drama Romance SF
Regizor(i) Peter Chelsom
Staruri Gary Oldman Janet Montgomery Trey Tucker Scott Takeda Adande 'Swoozie' Thorne
Cuvinte-cheie Mars Space Hero Latex Gloves Alien
O navă spaţială porneşte într-o primă călătorie de colonizare a planetei Marte, însă după decolare, echipajul află că printre astronauţi se află şi o femeie însărcinată. La scurt timp după ce nava aterizează pe Planeta Roşie, femeia moare din cauza unor complicaţii, reuşind totuşi să aducă pe lume primul om născut pe Marte, însă fără a dezvălui cine este tatăl. Astfel începe extraordinara viaţă a lui Gardner Elliot, un adolescent extrem de inteligent şi curios, care până la vârsta de 16 ani nu i-a întâlnit decât pe cei 14 savanţi care îl cresc pe Marte într-un mod total neconvenţional. Căutând indicii despre tatăl său şi planeta sa de origine, Gardner leagă o prietenie online cu Tulsa, o adolescentă din Colorado. Când în sfârşit are ocazia să ajungă pe Pământ, Gardner este nerăbdător să experimenteze toate lucrurile despre care a citit în cărţi, însă odată ce îşi începe explorarea, oamenii de ştiinţă descoperă că inima lui nu rezistă gravitaţiei Pământului. Dornic să-şi găsească tatăl, adolescentul fuge de echipa de cercetare şi porneşte împreună cu Tulsa într-o cursă contra cronometru pentru a afla misterul din spatele existenţei lui şi a locului în care ar trebui să trăiască în Univers.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Space Between Us 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0