Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul The Spy Who Dumped Me (2018). Genul: Action, Adventure, Comedy.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film The Spy Who Dumped Me (2018) ( Spionul care mi-a dat papucii (2018) )

The Spy Who Dumped Me (2018) ( Spionul care mi-a dat papucii (2018) ) 17 August 2018 (Romania)

Gen(uri) Action Adventure Comedy
Regizor(i) Susanna Fogel
Staruri Mila Kunis Justin Theroux Kate McKinnon Sam Heughan
Cuvinte-cheie The Spy Who Dumped Me The Spy Who Dumped Me

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul The Spy Who Dumped Me (2018) sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Enriqo
CRYSGR
18.10.2018 / 02:35:50 The.Spy.Who.Dumped.Me.2018.1080p.HDRIP.HEVC.x265.AAC-CRYS
Română
Comentarii: 0