Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Nuntaşi de închiriat 2015. Genul: Comedie, Romanţă.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Nuntaşi de închiriat 2015 ( The Wedding Ringer )

Nuntaşi de închiriat 2015 ( The Wedding Ringer ) 30 Ianuarie 2015

Gen(uri) Comedie Romanţă
Regizor(i) Jeremy Garelick
Staruri Kevin Hart Josh Gad Affion Crockett Kaley Cuoco Jorge Garcia
Cuvinte-cheie subtitrat online Best Man Wedding Reference To Tom Jones F Word Three Word Title
Nuntaşi de închiriat, este o comedie romantică, scrisă şi regizată de Jeremy Garelick, protagonişti fiind Josh Gad şi Kevin Hart..Jimmy Callahan oferă servicii pentru cavaler de onoare, prin The Best Man Inc., pentru băieții care nu au prietenii necesari pentru o nuntă.Doug devine frenetic în căutarea unui cavaler de onoare și este menționată compania lui Jimmy, de către organizatorul petrecerii lui, Edmundo. Ce urmează.... o comedie de miliarde......... aşa că vă invit s-o urmăriţi şi să-mi scrieţi dacă doriţi, părerea dvs, într-un comentariu. Vizionare plăcută!!!

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Nuntaşi de închiriat 2015 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Kprice / Undergrow
Ulise
20.11.2015 / 13:00:38 The Wedding Ringer 2015 1080p BDRip H264 AAC - KiNGDOM
Română
Comentarii: 0