Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Venom. Genul: Acţiune, Horro, SF.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Venom ( Venom )

Venom ( Venom ) 5 octombrie 2018

Gen(uri) Acţiune Horro SF
Regizor(i) Ruben Fleischer
Staruri Tom Hardy Michelle Williams Riz Ahmed
Cuvinte-cheie subtitrare venom 2018 sub venom 2018

Recenzie VENOM (2018)

Eddie Brock e un jurnalist-detectiv, Venom e un simbiot ce vine din spaţiu. Ceea ce-i uneşte e ura pentru Spiderman.

Asta e scris pe hârtie, dar nu şi ceea ce vedem la cinema pentru că povestea lui Venom şi-a lui Eddie s-a rescris eliminând orice "intrus" care le-ar putea obscura aura.

În filmul regizat de Ruben Fleischer totul începe în spaţiu când o sondă spaţială se prăbuşeşte în încercarea de a se întoarce pe Terra. Din cei patru astronauţi, trei mor, iar al patrulea începe să investigheze cauzele incidentului. Adevărata problemă e că la bord nu erau singuri, ci transportau entităţi extraterestre din care una a reuşit să scape. Între timp, în laboratoarele de la Life Foundation se încep testele fără nicio etică pentru a permite acestor simbioţi să se înrădăcinească în corpul oamenilor.

Când Brock, lăsat de iubită şi concediat tocmai de preşedintele fundaţiei, începe să investigheze cele întâmplate, se trezeşte că împarte acelaşi corp cu unul dintre aceşti simbioţi obţinând supraputeri.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Venom sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
o subtitrare în lucru ...
Enriqo
CRYSGR
24.10.2018 / 12:23:47 Venom.2018.HD.TSRip.720p.HEVC.x264.DTS-CRYS
Română
Comentarii: 1