Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Woman Walks Ahead 2017. Genul: Biography, Drama, History.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Woman Walks Ahead 2017 ( Femeia ce iese la înaintare )

Bazat pe evenimente adevărate, Woman Walks Ahead (2018) urmărește povestea lui Catherine Weldon, o artistă văduvă din New York care, în anii 1880, a călătorit singură în Dakota de Nord pentru a picta portretul șefului de trib, Sitting Bull. Sosirea sa la Standing Rock este salutată cu ostilitate deschisă de către un ofițer al armatei americane, care a plasat trupe în jurul rezervației Lakota pentru a compromite pretențiile indienilor americani asupra pământului. În timp ce Catherine și Sitting Bull se apropie, iar prietenia lor și viața lui sunt amenințate de forțe guvernamentale imperioase, Catherine trebuie să se confrunte cu violența care stă la baza poziției ei. Ea devine implicată în lupta popoarelor din Lakota cu privire la drepturile pe care le au asupra pământului lor. Catherine Weldon a redactat scrisori guvernului federal în numele Sitting Bull și a trăit alături de comunitate împreună cu fiul ei timp de mai mulți ani.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Woman Walks Ahead 2017 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 1

Autori Data Varianta Acțiuni
Dorula
Neoh
01.07.2018 / 17:26:31 Woman.Walks.Ahead.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT Woman.Walks.Ahead.2017.720p.WEB-DL.XviD.AC3-FGT Woman.Walks.Ahead.2017.WEB-DL.XviD.AC3-FGT Woman.Walks.Ahead.2017.WEB-DL.XviD.MP3-FGT Woman.Walks.Ahead.2017.WEB-DL.x264-FGT
Română
Comentarii: 0