Recenzii şi trailere pentru cele mai noi filme. Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru filmul Yanks 1979. Genul: Drama, War.
Subtitrare film. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare film Yanks 1979 ( Yankeii )

Yanks e un film dramatic din 1979, a cărui acţiune se desfăşoară în timpul celui de-al doilea război mondial şi îi are ca protagoneşti pe Richard Gere şi Lisa eischhorn. Anul 1942. Un mic oraş din Lancashire descoperă rapid că în curând se va institui în sat o mare bază a armatei americane. Aşa că, mii de soldaţi americani turbulenţi, cunoscuţi englezilor ca "yankei" sosec în sat. În oraş vine frumosul şi neruşinatul sergent american Matt Dyson (Richard Gere), care e în concediu. Aici o întâlneşte pe Jean Moreton (Lisa Eichhorn) în timp ce se afla la cinematograf. Ea e iubita lui Ken, un soldat britanic care luptă în afara ţării şi la început refuză avansurile lui Matt. Sergentul se demonstrează a fi destul de insistent şi ea, neînrecăzoare în raportul ei cu Ken, sfârşeşte prin a-l accepta.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru filmul Yanks 1979 sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Descarcă Subtitrări: 0

Autori Data Varianta Acțiuni

Nu a fost uploadată nicio subtitrare.

Comentarii: 0