Aici găsiţi cele mai bune subtitrări pentru serialul Henry Danger. Genul: Acțiune, Comedie, Familie.
Subtitrare serial. Dacă ai neclarităţi, dacă crezi că ai fi putut adapta mai frumos, scrie-ne!

Subtitrare serial Henry Danger ( Henry Pericol )

Henry Hart este un băiat de 13 ani care locuiește în orașul Swellview. El s-a angajat cu jumatate de normă ca și Puștiul Pericol, ajutorul Super Căpitanului, care este un super-erou binecunoscut în Swellview. Căpitanul îi spune lui Henry să nu spună nimănui despre slujba lui, așa că încearcă să păstreze secretul față de cei mai buni prieteni, Charlotte și Jasper, sora lui mai mică, Piper și părinții săi. Henry vrea sa se angajeze într-un magazin numit "Chestii și Catrafuse", care are un lift secret care duce la Peștera Super Căpitanului, locul în care Super Căpitanul își face treaba. Super Căpitanul îi spune lui Henry că nu va mai fi în jur prea mult timp și că are nevoie de cineva să îi i-a locul atunci când va pleca.În căutarea unui loc de muncă cu fracțiune de normă, Henry Hart, în vârstă de 13 ani, se află în ajutorarea super-eroului Capitanul ca și prieten, păstrând secretul de la familia și prietenii săi.Henry Danger urmărește aventurile lui Henry Hart de 13 ani, a cărui viață ia o întorsătură sălbatică când el este selectat de super-eroul Căpitanul Man pentru a fi ucenicul său. După ce și-a promis să-și păstreze noua identitate un secret, Henry trebuie să navigheze într-o viață dublă, echilibrând provocările clasei a opta cu aventurile nebune ale unui luptător al crimei.

Dacă ţi-am fost de folos cu o subtitrare pentru serialul Henry Danger sau oricare altul, ne poţi bucura cu un like, un share sau chiar şi-un comentariu. Aşa vom şti că noi, comunitatea RoSA-Team, nu suntem roboţii din spatelor monitoarelor, iar tu eşti cât se poate de viu.

Selectează un sezon din serialul Henry Danger:

Comentarii serial: 1
03.02.2020 / 18:26:56 cezarteodosiu

Mă poate ajuta cineva? Am link-ul https://www.dailymotion.com/video/x6v4fzn pentru un episod din „Henry Pericol”, dar nu am subtitrare. Se poate rezolva?